Activiteiten

Kopenhagen.

Altijd al eens in Kopenhagen willen kijken? Dan is het beslist de moeite waard om dit eens te doen als u bij ons op vakantie bent. Het is heel makkelijk om dit met de trein te doen, u stapt in bij Höörs station en u komt na een uurtje reizen terecht in Kopenhagen centrum. Kopenhagen bekijken terwijl u in een rondvaartboot zit is een aanrader.

Kano huren

Bij mooi weer is het leuk om een kano te gaan huren en al varend te gaan genieten van het Zweedse landschap. Het is zelfs mogelijk om twee dagen een kano te huren waarbij u een nachtje in een stuga kan boeken. De kanoverhuur is vlakbij, 10 minuten rijden van ons vakantiehuis. U kunt alvast eens op de website kijken, www.kanotcentralen.se

Skånes djurpark

Met de kinderen naar een dierenpark is altijd leuk. U kunt zich de hele dag vermaken in Skånes djurpark. Vergeet niet uw badkleding mee te nemen en een barbequepakketje als het mooi weer is. Skånes djurpark is vlakbij, 10 minuten rijden van ons vakantiehuis.
www.skanesdjurpark.se

Golfen

Zweden staat bekend om de golfbanen. Bent u een enthousiast golfer en vindt u het leuk om eens een andere golfbaan te gaan proberen dan is Skåne een geschikte plek voor u. Alleen al in Skåne zijn 72 golfbanen. Bij ons in de buurt,15 minuten rijden van ons vakantiehuis vindt u een golfbaan die zeker de moeite waard is.
www.bosjoklostergk.se

Ven

Aan de westkust van Zweden vindt u het eilandje Ven. Vanaf Landskrona vertrekt de boot en als u op het eiland bent kunt u bijvoorbeeld een fiets huren. Er zijn mooie stranden, genoeg plaatsen om een duik te nemen en vergeet vooral uw picknickmand niet mee te nemen. Een leuk dagje uit als het mooi weer is.

Vikingastaden

Voor de kinderen is dit een leuk dagje uit want hier komen ze alles te weten over de Vikingen. Er is een museum, ze zien hoe de Vikingen hebben geleefd en ze mogen zich verkleden als een echte Viking. In het plaatsje Vellinge kunt u deze Vikingstad vinden, dit is onder Malmö en is een uur rijden van ons vakantiehuis.
www.foteviken.se

Vissen

Ook in Skåne zijn er veel mogelijkheden om te vissen. Rondom ons vakantiehuis zijn er allerlei meren waar u kunt vissen. In ons vakantiehuis ligt een viskaart die u op weg kunt helpen. Bij de City Gross kunt u een dagviskaart kopen.

Wandelen

Houdt u van wandelen en bent u niet bang om te verdwalen dan is Skåneleden echt iets voor u. Er zijn overal oranje bordjes te vinden die u de weg zullen wijzen. Als u dan ook nog eens wil overnachten in de natuur dan is dit ook geen probleem. Kijk voor meer informatie op:
www.skaneleden.se

Uiteraard zijn wij altijd bereid om u verder te helpen bij vragen.